POZNAJ NAS


Cześć!

Witaj w świecie marki POLE DO POPISU.

Chcemy Ci pokazać jak niezwykły, zróżnicowany i pyszny jest nasz świat zielonych warzyw.

Daj się zaciekawić i zmotywować do codziennego odkrywania świeżych warzyw na nowo. Poznaj drzemiący w nich potencjał i uwolnij wyjątkowe kompozycje smaków, tekstur i aromatów.

Bez względu na to jaką kuchnię preferujesz, zakochaj się w zielonych warzywach i daj im odmienić codzienne posiłki. Inspiracja czeka na Twój ruch, a Ty masz ogromne pole możliwości, by spełniać się w całkiem nowych kulinarnych podróżach. Z nami poczujesz zupełnie nową przyjemność z gotowania.
Teraz to Twoje pole do popisu.

Musztardowiec
Sałata lodowa

NASZE POLA

Codziennie na polach uprawnych doglądamy naszych warzyw i dbamy, by miały w sobie to, co w naturze najlepsze. Wszystko co bezcenne kryje się w gruncie, a warzywa marki POLE DO POPISU na Twój stół trafiają prosto z ziemi.

Specjalnie dla Ciebie od wschodu do zachodu słońca z pasją, zaangażowaniem i profesjonalizmem, przestrzegając zasad Dobrej Praktyki Rolniczej pracujemy nad tym, aby zapewnić najlepszą jakość naszych produktów. Dzięki temu mamy pewność, że w Twoje ręce trafiają najzdrowsze i najlepsze w smaku świeże warzywa. Ciesz się nimi codziennie!

NASZA ZIEMIA

Produkty POLE DO POPISU pochodzą prosto z ziemi, a jej jakość ma zasadniczy wpływ na smak naszych warzyw. Dlatego zdajemy sobie sprawę z tego, jak ważna jest ochrona zasobów naturalnych. Od nasionka po zbiory, na każdym etapie produkcji działamy tak, by ograniczać nasz wpływ na środowisko.

Dokładnie planujemy wielkość produkcji oraz ilość wykorzystywanych do niej sadzonek. W uprawach w przeważającym stopniu używamy organicznych środków ochrony roślin. W trosce o zasoby wody, stosujemy inteligentne systemy nawadniania, a 100% wykorzystywanej przez nas energii elektrycznej pochodzi ze źródeł odnawialnych.

Świeże warzywa
Szpinak

ŚWIEŻOŚĆ
PROSTO Z ZIEMI

Warzywa POLE DO POPISU do opakowań trafiają prosto z ziemi i to właśnie dla dłuższej świeżości i lepszego smaku nie poddajemy ich wstępnemu myciu. Dlatego gdy w naszych warzywach znajdziesz trochę ziemi, potraktuj to jako dowód świeżości. Po wyjęciu z opakowania potrzebnej Ci porcji, umyj warzywa przed spożyciem.

Mycie to pierwszy etap gotowania. Zacznij od dobrego przygotowanie stanowiska pracy. Sito, zlew czy deska, z których będziemy korzystać powinny być wcześniej dokładnie umyte w ciepłej wodzie z detergentem i równie starannie opłukane. Unikniesz w ten sposób przenoszenia się bakterii na umyte produkty. Zasługujesz na świeżość, którą daje Ci POLE DO POPISU.

NIE MYTE
DLA DŁUŻSZEJ ŚWIEŻOŚCI

CODZIENNA
PORCJA ZDROWIA

JAKOŚĆ
UPRAWY GRUNTOWEJ

W TROSCE O PLANETĘ

Nasze warzywa powstają w duchu zrównoważonego rozwoju i z poszanowaniem środowiska naturalnego.